Grillig en toch Betrouwbaar

 

Voor het project Grillig en toch Betrouwbaar ben ik op zoek naar jongeren die willen meedoen aan onze focusgroepen. Mijn collega Marlies Allewijn maakte er dit wervingsfilmpje bij!

In het project Grillig en toch Betrouwbaar praten we met jongeren over de grilligheid van een chronische (onzichtbare) ziekte. Samen onderzoeken we óf en hoe je met die ziekte toch een betrouwbaar persoon kunt zijn naar je baas, je coach of je leraar.
Waar loop je iedere keer opnieuw tegenaan? Wat is ronduit irritant? Zeg je bij een eerste ontmoeting tegen je baas (collega’s), coach (teamgenoten), leraar (klasgenoten) wel dat je ziek bent of niet? Wat zou jou helpen om het dagelijks leven makkelijker te maken? En hoe ga je om met een lijf dat regelmatig niet wilt wat jij wél wilt?

Ben je tussen de 12 en 25?
Zit je op school/doe je aan sport/werk je/heb je een bijbaan?
Heb je een mening over hoe dingen anders kunnen? Wil je je ervaringen delen? Heb je tips of zoek je tips? En wil je helpen om anderen te helpen? Meld je dan aan voor de focusgroepen van Grillig en toch Betrouwbaar!
De focusgroepen zullen starten in het najaar. Je bent er één middag aan kwijt. We praten met elkaar in informele setting, dus níet in het ziekenhuis, die goed bereikbaar is met auto en OV.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marijn Sikken (W.M.E.Sikken-2@umcutrecht.nl) of Marlies Allewijn (M.Allewijn-2@umcutrecht.nl)

Delen is te gek!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s